2012. január 6.

Költöznél Göteborgba?

A címben feltett kérdés persze költői, valójában egy virtuális vendégeskedésre invitállak. Ezzel a látogatással folytatom a korábban megkezdett "saját gyártású sorozatomat" a svéd lakáspiac kínálatából válogatott gyönyörű otthonok bemutatásáról (korábbi részeket megtalálod itt, itt, itt és itt).

Ezúttal Göteborg Haga negyedében járunk, ahol egy három hálószobás lakást hírdetnek eladásra.

A konyha, fürdő és egyéb helyiségek 2011-ben lettek renoválva. A szobák felszerelését képezi három gyönyörű felújított kályha. Gondosan rendbehozták az eredeti stukkókat, a fa padlót, a kétszárnyú ajtókat is. A komfort fokozására az épületben működik egy szauna, a lakók számára használható partiszoba és van még itt egy elbűvölő kiskert is.

Maga a lakás berendezése tipikus skandináv stílusú, egyszerű, de remek formatervezésű bútorokkal. Ez esetben a fehér és a szürke szín dominál. Nagyon az én ízlésem szerint való!

Na és a mesés kilátás az ablakból - nem semmi... Már ezért érdemes volt körbenézni itt. :-)

Ezekkel a csodás képekkel kívánok minden kedves Olvasómnak kellemes hétvégét!



















Would you move to Gothenburg?
This is obviously a rhetorical question, in fact I invite you to a virtual entertaining. With this visit I continue my "self-produced series" about sharing pics taken on gorgeous Swedish properties for sale (for previous episodes click here, here, here and here).
This time we step inside a three bedroom apartment in Haga district of Gothenburg.
Kitchen, bathroom and other rooms were renovated in 2011. Three working fireplaces provide warmth in winter. Original stuccos, wooden floorboards and double doors are also carefully restored. A sauna, a party room and lovely courtyards belong to the building to enhance the owners' comfort.
The furnishing is typical Scandi with simple but wonderfully designed furnitures, in white and grey colour scheme. This is absolutely my cup of tea!
And not to mention the picturesque view from the window - something we should have taken a look around... :-)

With these nice pics I wish my lovely Readers a great weekend!

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...