A blogról

A Café Mystra az én személyes hobbi blogom, melyben kedvteléseimmel kapcsolatos írásaim jelennek meg: lakáskultúra, dizájn, tartalmas életstílus, utazás, divat, könyvek..

Életünk egy folyamatos tanulási folyamat: önmagunk és a világ megismerése, megértése.
Meggyőződésem, hogy tudatosabb életvitellel (amelybe nálam az anyagi és lelki értékek egyaránt beletartoznak) a világhoz való viszonyunk is változik. Egy pozitívabb és konstruktívabb gondolkodásmóddal jelentősen javíthatunk életünk minőségén. Annak a minőségi életnek a megvalósítása, amelyet megálmodtunk magunknak, nem csak anyagi tényezőkön múlik, hanem sokkal inkább saját gondolkodásmódunk, szemléletünk, éberségünk, viszonyaink, választásaink, kapcsolataink milyenségén is.
Blogomon az "életmód" címke alatt a lehető legteljesebb élet megélésére ösztönző írások találhatók, az én mindenkori megértésem szerint.

A minket körülvevő közvetlen környezetünk hatással van a tudatunkra és a lelkünkre, de fordítva is igaz, a környezetünk bizonyos értelemben a bensőnk külső kivetülése.

Hiszek benne, hogy a funkcionális dizájn képes szebbé és értékesebbé tenni a mindennapjainkat. Ennek bemutatására válogatok témákat a különböző stílusok, irányzatok közül, melyek számomra inspirációt jelentenek, és "design" valamint "enteriőr" címkék alatt rendezem őket.

A lakberendezési sílusok közül elsősorban az angol és skandináv vonulat áll közel hozzám, így ezekből szerepel a legtöbb a bejegyzéseim között. Az angol témák "English rose", a skandinávok pedig "hegyi csaj" címkék alatt külön szűrhetők.
Nagy tisztelettel adózom a stylist-oknak és fotósoknak is, akik nagyszerű munkájukkal napról napra szemet-lelket gyönyörködtető felvételekkel ajándékoznak meg minket.

Szerencsésnek érzem magam, hogy munkám során meglehetősen sokat és sokfelé utazom, így szívesen megosztom ezeket az élményeimet.  Ezek a leírások az "utazás" címkénél kereshetők.

A "macikávé" címke alatt gyerekekkel kapcsolatos írásaimat gyűjtöm. Ez egyaránt magába foglalja a gyerekszoba berendezés, gyereknevelés, és a családi élettel kapcsolatos életmód jellegű bejegyzéseket is.

A "könyvespolc" címke alatt értelemszerűen szeretett könyveimet mutatom be, a "wurlitzer"-ben pedig kedvenc zenéim hallhatók.

A "gardrób" tele van olyan inspiráló divatötletekkel, öltözékekkel, amelyeket azért válogattam, hogy segítségünkre legyen saját egyéni stílusunk kialakításában.

Minden kép és cikk forrását egyértelműen jelölöm a posztban, ha az nem általam készített felvétel illetve nem saját agyszüleményem. Kérlek, ha átvennél tőlem bármilyen írást, tegyél te is így a cikkre ide mutató linkkel.

Minden, amit ide a blogra felteszek, legyen az egy termék, márka vagy bármi más, az azért történik, mert nekem tetszik, és nem azért, mert valaki fizetett érte. Nem rejtek el a bejegyzésekben fizetett hirdetéseket.

Köszönöm, hogy megálltál néhány percre a Café Mystránál, máskor is szeretettel várlak vissza sok érdekes témával. Kellemes böngészést kívánok!

Mystra

cafemystra@gmail.comKép köszönettel innen
Fejléc fotó köszönettel innen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...