2012. január 18.

Rory kerti háza

A "Szívek szállodája enteriőrök" sorozat harmadik epizódja.

Rory emlékezetes ballépése után (tudniillik dacból elköt egy jachtot a kikötőből, majd a büntetés letöltése után úgy dönt, hogy nem megy vissza az egyetemre, ráadásul az anyjával is összevész) átköltözik nagyszülei, Emilyék kerti házába. Emily ezért felújíttatja az épületet.

A munkálatok során a belső teret egy fiatal hölgy igényeinek megfelelően alakítják ki.
Csajos, de visszafogottan kellemes a színvilág. A modern vonalvezetésű, kényelmes bútorokkal berendezett helyiségekben bőven elférnek a látogatók is. A textilek, lámpák és egyéb kiegészítők mind szuper sikkesek.
Az egész összhatás csinos, rendezett és otthonos.

Nekem ez az egyik legkedvencebb díszletem a sorozatból. Roppant élethű, nézzétek csak meg például a konyha részleteit!








This is the third episode of the 'Gilmore Girls interiors' series.
After commiting a blunder (steal a yacht from the dock, then leaving the university and having quarrel with her mom), Rory decided to move to her grandparents' guest house. For this reason Emily renovated it for her.
After the conversion the pool house became super chic and feminine, perfectly meeting the style of a young girl. The furniture is modern, pretty and comfortable. There is far enough room for entertaining.
This is one of my favourite sceneries of the series. It's immensely realistic, just look at the kitchen details, for instance!

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...