2012. november 1.

Kandallók

A kandallónak van egy különleges hangulata, varázsa, ahogy a tűz pattog és finom illattal, meleg fénnyel önti el a szobát. Nincs semmi, ami jobban tudná kompenzálni az esős, borongós, szürke időjárást. Nem véletlen, hogy szinte minden angol otthonban van legalább egy kandalló.

Sajnos nekünk nincs, de biztos vagyok benne, hogy az élő lángok mellett kucorogva szeretteinkkel, egy pohár finom itallal vagy egy jó könyvvel mindjárt szebbnek tűnik a világ.

Összegyűjtöttem hát néhány igazán hangulatos képet különböző stílusú kandallókról.

Mivel nálunk nehezen lehetne beépíteni egy valódi kandallót, ezért régóta foglalkoztat a gondolat, hogy egy álkandallót készítsünk a nappaliba, mondjuk egy ilyet:


Képek köszönettel a Pinterestről


Fireplaces have a special magical atmosphere. There is no other thing that could compensate the rainy, grey weather better than real flames. Not a surprise why almost all British homes have at least one.
Unfortunately we do not have a fireplace, but I am sure that curling up in front of the fire with family, a nice cup of drink or a good book the world seems to be much better than it is.


Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.
Ide kattintva csatlakozhatsz a blog Facebook oldalához, hogy mindig értesítést kapj a friss posztokról. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...