2012. augusztus 1.

Változatok egy témára: rendszerezés

Szép új hónapot mindenkinek!

Augusztusban még tart a nyár, de már elkezdünk felkészülni a közelgő hidegebb időszakra, amikor majd  újra több időt fogunk otthon tölteni a lakásban.

Ilyenkor, amikor még nyitva lehet hagyni az ablakokat, érdemes gyorsan kijavítgatni a falfestés hibáit, szennyeződéseit. Egy hosszú hétvége néhány óráját esetleg rászánhatjuk arra is, hogy kiselejtezzük a szekrényekben, fiókokban összegyűlt holmit. Ezzel nemcsak a tárolóinkat frissítjük fel, de lelkileg is igazán felszabadító érzés egy jó kis rendrakás.
Különösen fontos még most elkezdeni a szortírozást és rendszerezést a gyerekek szobájában, hogy az iskolakezdésre minden kényelmesen készen álljon, ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni és keresgélni.

Hogy titeket és magamat is inspiráljam egy kicsit erre a nemes, ám nem túl szórakoztató feladatra, mára egy olyan ház képeit hoztam, amelyben a színek összhangja és a különböző tárolók ügyes alkalmazása éppen azt a nyugodt rendet biztosítja, amire mindannyiunknak nagy szüksége lenne ebben az őrülten rohanó világban.

Figyeljétek meg, hogy milyen praktikus megoldásokat használnak a rendszerezésre, tárolásra!

Képek köszönettel innen


Happy August!

The summer is still here, but we are about to start preparing for the colder period when we will have to spend more time again inside. This is the right time now to make some improvements at home: correct the wall decoration and sort out the clutter in the cupboards and drawers, especially in kids' rooms before the school starts.
This makes us feel more free and ordered.
For an inspiration, today I share pictures taken on a house which radiates calm and cleanliness, thanks to the coordinated colors and storage. Just look how practical storage solutions were used in this home!Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.
Ide kattintva csatlakozhatsz a blog Facebook oldalához, hogy mindig értesítést kapj a friss posztokról. Minden lájknak nagyon örülök! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...