2012. augusztus 15.

Színre színt

Ennyi színnek és formának a keverése nem igazán az én stílusom, de talán éppen ezért mégis valahogy ez így együtt nagyon tetszik.

A hétköznapi életben elég fárasztó lehet ilyen díszlet között élni, de mivel ez valójában egy hétvégi ház a maga szerény négy hálószobájával, ezért talán könnyebben befogadható, élhető, sőt kimondottan energetizáló. Kellemes a szemnek, ahogy a matt szürkére festett falak szépen összefogják az egész színpompás látványt.

Nehéz a választás a rengeteg finom részlet közül, de a legnagyobb kedvenceim talán a konyhában a táblafestékkel lekent falszakasz, az átjáróban a hosszú keskeny csíkos szőnyeg és a játékterem sarkába állított cuki lámpa. De tényleg, az egész úgy szuper, ahogy van! Nagyon inspiráló!

Na ez a rock and roll! :-)

Mixing and matching so many colors and shapes is not really my cup of tea, but for some reason I love this  one just as it is. In the everyday life such a colorful interior can be quite wearing, but since this is a weekend house it can be admissible. The matte grey walls pull the colorful looks together, making it easier on the eyes. I hardly can pick some favorites from the lots of nice details, but those might be the kitchen wall painted with blackboard paint, the long and narrow striped rug in the hall and the cute lamp in the corner of the games room. But the whole space is really inspiring and energizing! That's what I call rock and roll! :-)

Képek köszönettel innenHa tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.
Ide kattintva csatlakozhatsz a blog Facebook oldalához, hogy mindig értesítést kapj a friss posztokról. Minden lájknak nagyon örülök! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...