2012. augusztus 19.

Párizsi sikk

Ines de la Fressange stíluskalauza a párizsi nők öltözködési titkaiba avatja be az olvasót.

Ines, a szupermodell, Lagerfeld és Gautlier múzsája, a francia divat ikonikus alakja mindent tud a hamisítatlan párizsi sikkről.

Ebben a könnyen olvasható, szórakoztató, fesztelen hangvételű könyvben az alapszabályok lefektetésével tippeket kapunk a saját öltözködési stílusunk kialakításához és a mindennapi szépségápoláshoz, hogy magunk is meg tudjuk teremteni azt az időtlen, keresetlen, de soha nem unalmas eleganciát, ami a párizsi hölgyekre jellemző.

Ha jól érzed magad a ruhádban, az sugárzik rólad és így végeredményben tényleg jól is fogsz kinézni. Viszont sajnos az is látszik, ha feszengsz a rosszul kiválasztott szerelésben. Ezért az alapdarabok megfelelő kiválasztásán túl az is nagyon fontos, hogy mit mivel érdemes keverni, illetve milyen divatbakikat jobb elkerülni.

Vállald fel magad a hibáiddal és az erényeiddel együtt, és ezt ne félj az öltözködéssel kifejezni. Ne felejtsd a jelszót: a divat legfőképpen öröm, játék és szórakozás!

A könyv második felében Ines megosztja velünk kedvenc párizsi boltjainak, vendéglőinek, szállodáinak listáját, valamint a lakberendezés párizsi trükkjeit.

Lehet, hogy Ines stílusa nem mindenkinek jön be annyira, mint nekem, de már csak a divathoz és az élethez való hozzáállása, az igényességre való törekvése, a játékos és megengedő hangneme miatt is kötelezővé tenném könyve elolvasását minden magára adó nő számára. És azoknak is, akiket (még) nem igazán érdekel a divat.




Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.
Ide kattintva csatlakozhatsz a blog Facebook oldalához, hogy mindig értesítést kapj a friss posztokról. Minden lájknak nagyon örülök! :-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...