2012. március 23.

Otthon Stockholmban

Újra itt a péntek! Ennek örömére ma megint egy szép skandináv stílusú otthon képeit hoztam mutatóba.

Mint már észrevehettétek, időről időre előhúzok a képzeletbeli kalapból egy eladó svéd lakást. A mai inspiráló felvételek is egy új tulajdonosra váró otthonról készültek.

Ez a szerény hajlék fekete-fehér-fa színkombinációban pompázik, ami a pillanatnyi (pontosabban nem is annyira pillanatnyi) kedvencem. Nagyon szeretem ezt az északi stílusra annyira jellemző praktikus formatervezéssel párosult letisztultságot és rendezettséget. Mégis, ez esetben a lámpákra szeretném külön felhívni a figyelmet - fedezzétek fel, hogy mennyiféle gyönyörű lámpát helyeztek el körös-körül, egyik szebb mint a másik!Thanks God it's Friday again! And this is a good excuse to step inside again a gorgeous Scandi-style home. :-)
As you might have already recognized, from time to time I show you Swedish homes for sale.
This 'black and white and wood' beauty is from Stockholm. This color combination is my favorite, as well as the simple and sophisticated furnishing with functional design is. However, I still would like to draw attention to the wonderful lamps placed all around. One more beautiful than the other!

Képek köszönettel innen via Emma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...