2012. március 31.

Ma este: Föld Órája



Ma este ismét WWF Föld Órája!

A világ legnagyobb önkéntes akciója immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre. A kezdeményezés megpróbálja felhívni az emberek, vállalatok, intézmények figyelmét a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra. Az akció keretében arra kérik a résztvevőket, támogatókat, hogy minden év márciusának utolsó szombatján este világszerte kapcsolják le egy órára a fölösleges világítást és áramtalanítsák a különféle elektromos készülékeket.

2011 óta az akció kiegészül egy másik felhívással is, melynek lényege, hogy tegyünk fogyasztáscsökkentési, környezetvédelmi fogadalmat az év többi napjára is.

A tavalyi Föld Óráján is elsötétült a világ számos jól ismert, ikonikus épülete, látványossága, az akcióhoz pedig több, mint egymilliárd ember csatlakozott nemre, származásra, vallásra, generációra és földrajzi távolságra való tekintet nélkül, mert egy valami mindenki számára közös: a bolygó, ahol élünk.
Emberek milliói kapcsolódnak össze gyertyafény mellett a világ minden pontján a Föld jövőjéért.

Ne feledd: csatlakozz Te is az akcióhoz ma este 20:30-kor és kapcsold le, ha megteheted!

Forrás és további infó az esemény honlapján.


Tonight at 8:30 pm it's Earth's Hour again! Get involved and switch off the lights and electrical equipments for an hour if you can do so, for the future of the Earth. More info on the world's biggest environmental event here.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...