2012. március 25.

Szülinap

Ma kisfiam a tortáján kilenc gyertyát fog elfújni.

Egy gyermek születése mindig ünnep. Magam is mindig különös érzéssel gondolok vissza arra a napra, amikor az én kicsim világra jött. Egy új élet, új remény. A szemében fény. Valami nemes, különleges üzenet. Jóság. Tisztaság. Igy indulunk.

Ez a nap számomra az értékes élet ünnepe. Ünnep nekünk, szülőknek, akik igyekszünk őrizni a lángot. És neki is, akinek próbáljuk felismerni az útját, amire született, és szeretettel, türelemmel afelé terelgetni.

Nehéz, a felelősség súlyától néha ijesztő, de éppen ezért különlegesen szép feladat. A magam részéről igyekszem megszolgálni az égiek bizalmát, bár attól tartok, ez nem mindig sikerül maradéktalanul. Ez egy folyamatos tanulási folyamat, ami sokszor iszonyatosan tud fájni. De legalább annyi örömöt is hoz.

Boldog vagyok, hogy én lehetek az anyukája!



Today we celebrate our son's 9th birthday.
Birth of a child is always a special event. I myself always have a special feeling thinking back to the day when my kid was born. A new life, new hope. Something precious. Goodness. Purity. That's how we all start.
This day for me is the celebration of valuable life.
Being a parent is not always easy. It's a neverending learning process which sometimes can be terribly painful, and on the other hand, immense joy, too. I am so happy that I can be his mom!

Kép köszönettel innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...