2011. december 8.

Londoni ház karácsonyi díszben

Ez a londoni sorházi otthon álomszerű karácsonyi díszben pompázik. A ház önmagában is gyönyörű a szépen rendbehozott eredeti, Edward-kori építészeti elemeivel, amit ha lehet még fokozni, akkor az ünnepi dekoráció még különlegesebbé varázsol.

A közösségi tereket, tehát az előszobát, az étkezőt és a nappalit öltöztették karácsonyi díszbe a hagyományos piros-zöld kombinációban. A legpompásabb az étkező lett, ahol a vörös falak még jobban feldobják a karácsonyi hangulatot. Érdemes azonban a többi szobáról készült képet is tüzetesen szemügyre venni...








Translation: This end of terrace home in London is sparkling in dreamlike Xmas decoration. The house itself is beautiful indeed with its carefully restored original Edwardian ornaments, which is further enhanced by the festive decoration. The hall, dining room and living room are dressed in the traditional red and green colour combination. The most gorgeous room is definitely the dining room where the red walls give a perfect backdrop for the Xmas mood. Nevertheless it's also worth to have a look at the pics taken on the other rooms.


Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...