2011. szeptember 22.

Jógafesztivál

Szeretném megosztani minden kedves Olvasómmal az infót, hogy jövő héten vasárnap ingyenes jógafesztivál lesz Budapesten, a Millenárison.

Aki már próbálta a jógát, annak azért, aki még nem, annak pedig azért lehet érdemes kilátogatni a rendezvényre. Egyszerre vonul ki a hazai jógaélet színe-java, hogy bemutassa, miről is szól ez a sokrétű ősi hagyomány és milyen ajándékokat tartogat mai, 21. századi gyakorlói számára.

Íme az esemény sajtóközleménye:

Országos Jógafesztivál a Millenáris B épületében, október 2. 9:00

A tavalyi nagysikerű jógafesztivál után, idén ismét megrendezzük a magyarországi jógaélet legnagyobb ingyenes rendezvényét. Idén kétszer akkor területen, még több stúdióval és oktatókkal várunk.
A programban szinte minden Magyarországon ismert jógairányzat helyet kap.
Három színpadon lesznek bemutató órák, jóga show-k, és idén először workshopokat is tartunk, ahol már a gyakorlottabb jógázók bővíthetik tudásukat. Természetesen az elméleti előadások és filozófiai beszélgetések sem fognak hiányozni a Fesztivál programjából.
Kicsiket és nagyobbakat egyaránt várunk gyerekprogramokkal: lesz gyerekjóga, mesesarok, babás jóga, a szülők pedig a gyerekprogramok melletti Relax sarokban pihenhetnek, vagy akár ingyenes masszázst is kaphatnak.
A jóga egyedülálló út és világszemlélet, gyakorlatok és technikák csodálatos eszköztára. A jóga lehet egészségmegőrzés, mozgásterápia, testedzés. Lehet személyiségfejlesztés, önismeret, világszemlélet. Lehet filozófia, vallás, a végső szabadság. Ahány gyakorló, annyi cél, annyi út, annyi megközelítés. Ezt a sokszínűséget kívánjuk megmutatni minden résztvevőnek, aki ellátogat az idei Jógafesztiválra.
Október 2-án találkozunk a Millenárison, addig is kövess minket a Facebookon!
Üdvözlettel:
A Jógafesztivál szervezői

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...