2012. szeptember 26.

Őszi gardrób

Az őszben a pompás színekbe burkolózó természet látványán kívül azt is nagyon szeretem, hogy elő lehet venni a puha, meleg pulcsikat, kardigánokat, sálakat, a még mindig trendi bőrdzsekit és a divat örök jolly jokerét, ballonkabátot.

Én személy szerint valamiért sokkal komfortosabban érzem magam ezekben a cuccokban, mint a nyári vékony ruhákban, ezért mindig örömmel tekintek a hűvösebb, de még mindig kellemes őszi napok elé.

Nagyra értékelem a dizájnerek álomszép kreációit, inspirációt mégis inkább az utcai viseletekből szeretek meríteni. A street fashion kimeríthetetlen tárházából pillanatnyilag nekem a letisztultabb, elegánsabb, mégis vagány stílus jön be leginkább - ahogy ezeken a képeken is látszik. Egyszerűen sikkes.
Képek köszönettel Desireetől, a Promod és a H&M Facebook oldaláról, és még máshonnan is, sajnálom, hogy nem emlékszem rá pontosan


I love autumn not just because of the wonderful colors of mother Nature, but the chance to take out the warm and soft pullovers, scarves, cardigans, as well as the still trendy leather jacket and the classic trench coat. I myself feel more comfortable wearing these clothes than the summer dresses, so I am really delighted to start the new season.
I highly appreciate the designers' dream creations, but when it comes to find some inspiration for myself I prefer to browse among the street style photos. Nowadays I die for the elegant, clean yet relaxed lines, as shown in the pictures. Just simply chic.


Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.
Ide kattintva csatlakozhatsz a blog Facebook oldalához, hogy mindig értesítést kapj a friss posztokról. Minden lájknak nagyon örülök! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...