2012. szeptember 3.

Felkészülni, vigyázz...

Ma van szeptember első hétfője, egy új hét és az új tanév kezdete is egyben. Attól tartok, ez elég sokunknak stresszes reggelekkel, rohanással, kapkodással és rengeteg extra tennivalóval teli időszak kezdetét is jelenti.

Ezért különösen fontos, hogy megteremtsük a tanulás és munka nyugodt helyét az otthonunkban, még akkor is, ha csak egy sarkot tudunk erre a célra áldozni. Egy jól átgondolt, inspiráló és kreatívan berendezett zuggal sokkal könnyebbé tehetjük mind az iskolai feladatok elvégzését, mind az esetleg hazahozott munka befejezését.

Szép és kellemesen dolgos hetet kívánok mindenkinek!

Képek köszönettel Pellától és Mártától és innen


This is the first Monday in September, a beginning of a new week and time to back to school. I am afraid this will mean to many of us lots of stressful mornings, period of rush and thousands of extra tasks to do. For this reason it's extremely important to create a calm and ordered workplace in our home, even if we have only a corner for it. With a creative, inspiring and well thought furnishing we can make the homework much more easier.
Have a wonderful week!Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.
Ide kattintva csatlakozhatsz a blog Facebook oldalához, hogy mindig értesítést kapj a friss posztokról. Minden lájknak nagyon örülök! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...