2012. szeptember 27.

Gyertyatartók

A nyár múltával most már egyre rövidülnek a nappalok, ezért ilyenkor különösen kellemes több fényt gyújtani a lakásban. Én a központi világítás helyett jobban kedvelem a helyi fényeket, asztali és állólámpákat szoktam inkább kapcsolni, hogy meghitt esti hangulatot teremtsek.

Az őszi-téli időszakban nagyon szeretek gyertyákat és mécseseket használni, ellensúlyozva a külső hűvösebb, nedvesebb levegő hatását. Nem csak a szemnek, de a léleknek is jólesik ilyenkor a gyertyafény melegsége.

Képek köszönettel innen, innen, innen, innen, innen és a Pinterestről


As the summer has gone, now we have less and less daylight, so we need some more light in the house. I prefer to use local lights to a central ceiling lamp, so I usually switch on table and standing lamps to create a cozy and heartwarming feel in the evening.
In the autumn-winter period I also love to light candles to compensate the colder air outside. This provides warmth not only to the eyes, but to the soul, too.


Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.
Ide kattintva csatlakozhatsz a blog Facebook oldalához, hogy mindig értesítést kapj a friss posztokról. Minden lájknak nagyon örülök! :-)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...