2012. október 5.

Soho loft

Ennek a loftnak lenyűgözőek az arányai, de talán éppen ezért talán kevésbé otthonos, mint egy kisebb lakás.

Nagyon tetszenek a színek és anyagok, amiket a berendezéshez használnak, különösen a kibontott vörös téglafal vonzza a szemet. Az egyszerű, elsődleges színek, mint a piros, zöld, kék kellemesek és jól passzolnak a világos fa padlóhoz és a fehér falakhoz. Én azonban biztosan több textilt használnék, mondjuk nagyméretű szőnyeget a nappali társalgó részében és az étkezőben is, hogy melegebb hangulatot sugározzon a tér.

A modern stílusú lámpák elrendezése nagyon érdekes, kiváncsi lennék, hogy milyen látványt nyújthat a lakás az esti fényeknél.

Az enteriőr meglehetősen felnőttes, és bár a gyerekbútorok családi otthonra utalnak, mégis kevés játékossággal fedezhető fel. Sajnos a gyerekszoba kimondottan rideg, nekem egyáltalán nem tetszik, nehezen tudom elképzelni, hogy egy kisgyerek önfeledten és boldogan játsszon itt.

Valahogy vegyes érzelmeim vannak az egyes képek láttán, de a gyerekszoba kivételével összességében mégis tetszik. Egy nagyon látványos, stílusos lakás, amely valóban szépen mutat a fotókon.












Képek köszönettel innen


This loft has amazing proportions, but maybe this is why it feels less cozy than a smaller home.
I like the colors and materials used, especially the red exposed brick wall. The primary colors like red, green, blue are easy on the eyes and go well with the light wooden floor and white walls. Nevertheless I would bring in more textiles to create a bit more warm and welcoming feel.
The modern lamps are quite interesting, should look great in the evenings.
The only part I do not like at all is the kids room which is cold and unkind to me, I hardly can imagine a child playing here free and happily.
However, it is a stylish and spectacular flat indeed, looking very good in the pictures.


Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.
Ide kattintva csatlakozhatsz a blog Facebook oldalához, hogy mindig értesítést kapj a friss posztokról. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...