2012. október 18.

Otthon Izlandon

Mióta jó pár évvel ezelőtt elolvastam Leslie L. Lawrence Véresszakállú Leif és a lávamező című krimijét, azóta gyakran eszembe jut, milyen klassz lenne elutazni és kicsit körülnézni Izlandon. A sztori ugyanis Izlandon játszódik, és a szerző tényleg szemléletesen és érdekesen írja le Izland különleges élővilágát és természeti sajátosságait.

A másik, amiért kíváncsi vagyok erre a szigetre, az a skandináv stílusú lakberendezésről szóló posztjaim címkéjének eredete: a "hegyi csaj" kifejezés ugyanis egy cuki családi moziból való, ami részben szintén Izlandon játszódik. (Erre még később valamikor vissza is térek egy külön bejegyzésben.)

Szóval Izland nagyon különleges hangulatú helynek tűnik, de amíg nem sikerül összespórolni "egy kis aprópénzt" a last minute repülőjegyre, addig gondoltam körülnézhetnénk egy izlandi otthonban.

Ezek a képek éppen azt a hangulatot sugallják, ami a képzeletemben él a szigetről.






 
 




Képek köszönettel innen


One of my dream destinations is Iceland, this really unique and special place with its wonderful natural environment. Until we can save for it, I thought to share some pics on an Icelandic home. These photos reflect the very mood that is living in my imagination about this island.

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.
Ide kattintva csatlakozhatsz a blog Facebook oldalához, hogy mindig értesítést kapj a friss posztokról. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...