2012. május 21.

Cafe Frei

Kedvenc budapesti kávézóm a Cafe Frei az Alleeban.

Szeretek ide járni, egyrészt, mert nagyon hangulatos a kialakítása - imádom a jó kávét és a jó könyveket, így egy kávéház egy könyvesbolt sarkában szerintem a lehető legszuperebb kombináció. Másrészt, mert bármit is választok a fantáziadús és egyedi kínálatból biztos, hogy nagyon-nagyon finoman készítik itt el. Pillanatnyilag éppen a jamaikai latte visz mindent nálam, ez az édeskés ízű fűszeres tejeskávé. Hmmm!

Jó tudni, hogy az itt kapható kézzel szedett és gondosan válogatott kávé lelkiismeretes kereskedelemből származik, amit aztán saját hazai manufakturális üzemükben pörkölnek és frissen darálva főznek.

Szerintem ne hagyd ki, ha arra jársz! Addig is így hétfő reggel ezekkel a csábító képekkel kívánok mindenkinek nagyon szép hetet és jó munkát! :-)


 



My favorite cafe is Cafe Frei in Allee, Budapest. I love this place for it's welcoming atmosphere in the corner of a bookstore, as well as for the various and very very delicious coffee. Good to know that it's from fair trade, roasted locally and ground freshly right before brewing. At the moment I die for the sugary and spicy Jamaican latte. Don't miss if you are in the town! :-)

I wish you a wonderful week with these tempting pictures!

Foto: Café Mystra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...