2011. november 24.

A gyerekek birodalma

Azt gondolom, nagyon fontos, hogy a gyerekek már a kezdettől fogva esztétikus és inspiráló környezetben nevelkedjenek. Én magam is gondot fordítok kisfiam szobájának szépítgetésére, ami persze nem jelenti azt, hogy állandóan átrendezem vagy dekorálom, egyszerűen csak igyekszem a fejlődéséhez és mindenkori érdeklődési köréhez hozzáigazítani a szobája berendezését és kiegészítőit. És örömmel látom, hogy ehhez ő is mindig lelkesen hozzáteszi a maga részét - amely tevékenység alól persze bocsánatos módon masszív kivételt képez a rendrakás nemes feladata :-) .

Mivel már régen hoztam ötletet gyerekszoba alakítgatásához, ezért ezt most örömmel pótolom.




"... amikor kétségeid vannak, akkor válaszd a gyerekeket. Később lesz még időd arra, hogy a munkát válaszd..." (Anna Quindlen)

Translation: I think it is very important for the kids to grow up in an aesthetic and inspiring milieu. I myself take care of the improvement of my son's room, which is not about a neverending rearrangement or decoration, but simply follow his growth and actual interest by updating the furnishing and accessories. And I am happy to see that he is open to put his stamp on it, too - despite of the noble task of doing the room :-).
As I posted about kids room decoration quite a long time ago, here you have now some more characterful ideas.

Képek innen és innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...